Novice (slovenščina)

V rdeči fazi bodo hitro testirali tudi študente V rdeči fazi bodo hitro testirali tudi študente
pred 1 uro in 50 minutami
Ob prehodu v rdečo fazo bodo študenti lahko opravljali laboratorijske vaje in druge obveznosti, so sporočili z ljubljanske univerze. O tem so dekane obvestili v petek.  (RTV SLO)
Ob 20.30: Cedevita Olimpija - Budućnost Ob 20.30: Cedevita Olimpija - Budućnost
pred 1 uro in 51 minutami
Košarkarji Cedevite Olimpije bodo v 2. krogu drugega dela Evropskega pokala ob 20. 30 v Stožicah gostili Budućnost.  (RTV SLO)
Ameriški senat zaslišuje Bidnove ministrske kandidate Ameriški senat zaslišuje Bidnove ministrske kandidate
pred 2 urama in 1 minuto
Pristojni odbori ameriškega senata začenjajo zaslišanji petih kandidatov za položaje v vladi predsednika ZDA Josepha Bidna, med njimi sta kandidatka za finančno ministrico Janet Yellen in kandidat za državnega sekretarja Antony Blinken.  (RTV SLO)
Zaradi desetmilijonskega oškodovanja države bo neuradno SDH zapustilo 5 oseb Zaradi desetmilijonskega oškodovanja države bo neuradno SDH zapustilo 5 oseb
pred 2 urama in 3 minutami
Desetmilijonsko oškodovanje države pri prodaji Mete Ingenium bo po naših informacijah odneslo še 3 uslužbence Slovenskega državnega holdinga. Kot je znano, so v začetku januarja položaj že morali zapustiti člana uprave in nadzornik SDH-ja.  (RTV SLO)
Predsednik OZS-ja Metod Ropret: Kljub pandemiji poslovanje uspešno. Predsednik OZS-ja Metod Ropret: Kljub pandemiji poslovanje uspešno.
pred 2 urama in 20 minutami
Predsednik Odbojkarske zveze Slovenije Metod Ropret je na spletni novinarski konferenci izrazil prepričanje, da bodo slovenski odbojkarji vendarle dočakali krstni nastop v Ligi narodov.  (RTV SLO)
Melania Trump v poslovilnem videu: nasilje ni nikoli pravi odgovor Melania Trump v poslovilnem videu: nasilje ni nikoli pravi odgovor
pred 2 urama in 31 minutami
Prva dama Združenih držav Amerike Melania Trump je v poslovilnem šestminutnem videu pozvala Američane, naj sledijo njeni pobudi za otroke Bodi najboljši, in poudarila, da nasilje ni nikoli pravi odgovor.  (RTV SLO)
Šuler nova moč v pisarnah in na zelenici Ljudskega vrta; Olimpija za začetek priprav izgubila Šuler nova moč v pisarnah in na zelenici Ljudskega vrta; Olimpija za začetek priprav izgubila
pred 2 urama in 41 minutami
Dolgoletni reprezentančni branilec in član vijoličastih Marko Šuler je postal pomočnik športnega direktorja Oliverja Bogatinova v NK Maribor. V manjšem obsegu ostaja povezan z dozdajšnjim delom v Dravogradu, kjer je predsednik kluba.  (RTV SLO)
Matjaž Ivanišin Matjaž Ivanišin
pred 3 urami in 8 minutami
Slovenski film se bo pobiral še nekaj časa in upam, da do tedaj preživi. Kot sva poprej govorila - umre posameznik, lahko umre skupnost, jezik, zelo hitro pa lahko umre tudi slovenska kinematografija.  (RTV SLO)
Bayern v Katarju najprej proti domačinom ali Egipčanom Bayern v Katarju najprej proti domačinom ali Egipčanom
pred 3 urami in 35 minutami
Na sedežu Mednarodne nogometne zveze (Fifa) v Zürichu so izžrebali pare klubskega svetovnega prvenstva, ki bo med 4. in 11. februarjem v Katarju.  (RTV SLO)
Policisti našli Da Vincijevega sliko, a v muzeju zaradi epidemije niso niti vedeli za krajo Policisti našli Da Vincijevega sliko, a v muzeju zaradi epidemije niso niti vedeli za krajo
pred 4 urami in 6 minutami
Kopijo Odrešenika sveta, petsto let stare slike Kristusa, ki naj bi jo naslikal Leonardo da Vinci, so v soboto odkrili v omari spalnice v Neaplju in jo vrnili v muzej - kjer osebje sploh ni vedelo, da jo je nekdo ukradel.  (RTV SLO)