Novice (slovenščina)

Tibor Mihelič Syed odstopil od kandidature za direktorja Kina Šiška Tibor Mihelič Syed odstopil od kandidature za direktorja Kina Šiška
pred 9 minutami
Tibor Mihelič Syed, ki je veljal za najverjetnejšega prihodnjega direktorja Centra urbane kulture Kino Šiška, je sporočil, da odstopa od kandidature. Ob tem je Mestni občini Ljubljana kot ustanoviteljici zavoda predlagal, da razpis ponovno izpelje.  (RTV SLO)
Tukaj se lahko začne vaša avantura na vrtu Tukaj se lahko začne vaša avantura na vrtu
pred 12 minutami
Otroški smeh, radovednost in neskončna energija najbolj zaživijo zunaj. Da bi ustvarili varno in zabavno okolje v svojem vrtu, vam bodo v pomoč zunanja igrala. (Delo)
WHO: Le sedem držav izpolnjuje standarde kakovosti zraka WHO: Le sedem držav izpolnjuje standarde kakovosti zraka
pred 17 minutami
Onesnaženost zraka s trdimi delci poslabšujejo reindustrializacija in vse pogostejši požari v naravi. (Delo)
Brezskrbno na vsakem koraku Brezskrbno na vsakem koraku
pred 23 minutami
Otroški smeh, radovednost in neskončna energija najbolj zaživijo zunaj. Da bi ustvarili varno in zabavno okolje v svojem vrtu, vam bodo v pomoč zunanja igrala. (Delo)
V Luki Koper naj bi zasegli 260 kilogramov kokaina V Luki Koper naj bi zasegli 260 kilogramov kokaina
pred 31 minutami
Droga naj bi bila na trgu vredna približno 10 milijonov evrov. (Delo)
EU: Dogovor o sankcijah zoper nekatere izraelske naseljence, revizije sporazuma z Izraelom ne bo EU: Dogovor o sankcijah zoper nekatere izraelske naseljence, revizije sporazuma z Izraelom ne bo
pred 37 minutami
Zunanji ministri EU-ja so dosegli politični dogovor o uvedbi sankcij proti nasilnim izraelskim naseljencem na okupiranem Zahodnem bregu. Medtem predlog za pregled sporazuma med Izraelom in EU-jem ni dobil podpore.  (RTV SLO)
Premiera nove enodnevne dirke VN Brda–Collio Premiera nove enodnevne dirke VN Brda–Collio
pred 1 uro
Po uvodu v Izoli prinaša torek drugo od štirih enodnevnih mednarodnih kolesarskih dirk v tem tednu v Sloveniji. Velika nagrada Brda–Collio je letošnja novost. Deset krogov po 15 km po Brdih brez meja. Spletni prenos nove dirke iz Brd od 12. 45 dalje.  (RTV SLO)
Kratkohlačniki zadali udarec Bojevnikom, spektakularno zabijanje Edwardsa Kratkohlačniki zadali udarec Bojevnikom, spektakularno zabijanje Edwardsa
pred 1 uro in 1 minuto
Ameriški as Jalen Brunson je bil nerešljiva uganka za košarkarje moštva Golden State Warriors. (Delo)
Pred preiskovalno komisijo naj bi vendarle zaslišali direktorja Sove in NPU-ja Pred preiskovalno komisijo naj bi vendarle zaslišali direktorja Sove in NPU-ja
pred 1 uro in 6 minutami
Pred preiskovalno komisijo DZ-ja, ki preiskuje sume nedopustnega političnega vmešavanja v delo policije in drugih pristojnih državnih organov, sta vabljena direktor Sove Joško Kadivnik in direktor Nacionalnega preiskovalnega urada (NPU) Darko Muženič.  (RTV SLO)
Mehkoba pokrajin je obraz lepote Mehkoba pokrajin je obraz lepote
pred 1 uro in 10 minutami
Knjiga pisatelja, ki se je za šest mesecev naselil v sibirski koči ob Bajkalskem jezeru, na skrajnem koncu Rta severnih ceder (Delo)